Redigeret august 2020
Lørdagsåbent

Lørdagsåbent

1
Reception

Reception

Ulrik Juhl og implantater

Ulrik Juhl og implantater

2
Lørdagsåbent

Lørdagsåbent

1
Garanti

Garanti

Ulrik Juhl og implantater

Ulrik Juhl og implantater

2
Om implantater

Om implantater

Alle ønsker naturligvis et smukt harmonisk smil, og det tænker vi på i al behandling vi udfører. Der er i de senere år sket en rivende udvikling indenfor kosmetiske behandlinger. Materialerne er blevet bedre, og nye teknikker er udviklet.

Tandblegninger virker ved at en gel oxiderer farvestofferne væk, som er trængt ind i tandens overflade. Det vil sige, jo mere misfarvet tænderne er, jo større effekt af blegningen. Vi tager altid fotos før og efter behandlingen således, at vi sammen med patienten kan vurdere resultatet. Vi kan tilbyde alle former for tandblegning.

Slutresultatet bliver det samme uanset metoden. Vi foretrækker hjemmeblegning, da den er mere skånsom og sjældnere giver følsomme tænder, mens blegningen foretages. Vi bleger kun patientens tænder, hvis vi mener at blegningen vil resultere i et betydende langtidsholdbart kosmetisk resultat. Det vil sige, vi blegner kun tænder, der er misfarvede, og vi bleger kun ikke-rygeres tænder. Vi bleger højest hver 8. år, da blegning potentielt kan ætse lidt af den hvide emalje, således at tanden faktisk bliver mere gul.

Plastbehandlinger er i dag langt mere farvestabile end tidligere, og man kan med fordel skifte gulnede plastfyldninger i den kosmetiske zone.

Når tandfarvede kroner, broer og proteser fremstilles anvender vi ofte fotos, som patienten medbringer så vi sikrer ikke alene et flot kosmetisk resultat, men også et naturligt resultat. Før vi cementerer en krone/bro eller afleverer en protese, lader vi patienten godkende resultatet. Langt de fleste kroner og broer er i dag tandfarvet og deres gennemskinnelighed (dvs deres naturlighed) er blevet meget bedre. De rene porcelænskroner (porcelæn, lava, cirkonium) er blevet væsentligt stærkere, men kroner og broer, hvor der under porcelænet er metal, er de stærkeste. Og vi er blevet meget bedre til at maskere det underliggende metal.

I nogle tilfælde har patienten på grund af for hård tandbørstning, fået børstet tandkødet væk resulterende i lange tandhalse. Hvis dette er et kosmetisk problem, og patienten er i stand til at ophøre med sin uvane, kan tandkød fra ganen anvendes til at forbedre det kosmetiske resultat væsentligt.

Eksempler på kosmetiske tandbehandlinger

Er hastigt på vej...

Besøg os på Facebook
for de seneste opdateringer
Rødovre Centrum Tandlæge- og implantatcenter
Rødovre Centrum 100, indgang R, 2. sal, 2610 Rødovre
Tlf. 36755040
Dudal Webdesign