Redigeret september 2020

Tandlægerne på klinikken er alle rutinerede og omhyggelige samt meget kursusaktive.

Ulrik Juhl er medicinsk uddannet på Københavns Universitet og tandlæge fra Københavns Tandlægehøjskole i 2001 og har efteruddannelse i bl.a. implantatbehandling i ind og udland.

Nina Balen er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet. Nina er stifter af humnitær organisationen Project Syrian Refugee Dental Aid Team og har arbejdet som tandlæge i Kalvehave. Ud over at Nina arbejder i hverdagene, tirsdag til fredag, er hun også fast tandlæge hver anden lørdag fra 8:00 til 13:00 her på klinikken.

Diar Aydin er uddannet fra københavns Universitet og har bl.a. været medstifter af Project Syrian Refugee Dental Aid Team.
Diar foretager alle former for almindelig tandbehandling, og hun er rigtig god til at udføre smertefri behandling. Diar er desuden fokuseret på at opnå det flotteste mulige resultat. Diar arbejder mandag, tirsdag og torsdag samt hver anden lørdag.

Miriam Ndure er uddannet fra Københavns Universitet og har bl.a. arbejdet som frivillig tandlæge hos Bisserne på Kofoed Skole, børnetandplejen og i privat praksis.
Miriam er en megt fagligt engageret tandlæge, med et meget forstående væsen og positivt sind og du vil derfor føle dig i både gode og trygge hænder hos hende. Miriam arbejder alle hverdage og udfører alle almindelige tandbehandlinger.

Besøg os på Facebook
for de seneste opdateringer
Rødovre Centrum Tandlæge- og implantatcenter
Rødovre Centrum 100, indgang R, 2. sal, 2610 Rødovre
Tlf. 36755040
Dudal Webdesign